Voeding is gezondheid.nl

 
 
Blog Summary Widget






Kennismiddag in De Goorn.

Er waren 54 luisteraars aanwezig.


Als eerste sprak Guido Fassaert over bescherming tegen straling.

Daarna was het woord aan Paul Blokker die sprak over rauwe melk.

Daarna nam Mike het woord en vertelde ons o.a. over dementie/alzheimer, hoe het ontstaat en wat je er aan kunt doen.

Na de pauze werd de zuur-base-balans toegelicht en Mike vertelde ons over hormonen.

Aan het einde was er nog een vragenuurtje.




 





Kennismiddag in Winsum



Boerderij Kleikracht van Jolanda en Martin was de locatie.


Eerst hebben we genoten van een Weston Price maaltijd.

Een heerlijke soep met daarna een stoofpotje van vlees van Schotse Hooglanders met rode quinoa en een pasta van courgettes en zeewier.


Het thema van de lezing was: maagzuur


 

11 september 2013

11 september 2013

in Winsum

11 september 2013


MEER...

26 mei 2013




Kennismiddag in Midwoud


Het thema van vandaag was:

Hormonen - en verder alles wat ter sprake kwam


Mike vertelde ons over wat hormonen doen in het lichaam en wat

voeding daarin kan betekenen.


Na de pauze vertelde Guido Fassaert ons over straling en hoe je

jezelf daartegen kunt beschermen.

Deze lezing was voor het eerst inclusief een heerlijke stoofpot, bereidt

volgens de richtlijnen van Weston Price. Daarnaast kreeg iedereen een bekertje rauwe melk en rauwmelkse kefir.






 

26 oktober 2014




Kennismiddag in Midden-Beemster


Het thema van vandaag was:

‘wat kan ik nu nog eten’  en  ‘wat doet voeding met mijn spijsvertering’


Guido Fassaert trapte af over straling.

Daarna nam Mike het woord en vertelde over voeding.

Voor de pauze nam Monic Bakker het woord en vertelde ons over jezelf spiritueel voeden.


Na de pauze vertelde Paul Blokker ons over rauwe melk

en Mike ging daarna verder over de spijsvertering.

Aan het einde was er nog een half uurtje de gelegenheid om vragen te stellen






 

13 oktober 2013




Kennismiddag in Midwoud


Het thema van vandaag was:

Wat kan ik nu nog eten: We worden bang gemaakt voor vetten, cholesterol, zuivel/melk, zout en nog veel meer. Producten die juist zo goed voor ons zijn. En wat heeft voeding te maken met allerlei ziektes als reuma, kanker, dementie, huidziektes, astma etc.


Mike heeft haarfijn aan ons uitgelegd hoe dit nu allemaal in elkaar steekt, met de nodige dosis humor.


Voor de pauze stelden Bert en Mieke Droog zich voor. Zij maken zelf kokosolie in SriLanka, op een bijzonder zuivere manier.

Na de pauze vertelde Guido Fassaert ons over straling en hoe je

jezelf daartegen kunt beschermen.

 

6 juni 2015

© 2012 Lia Keizer

© 2012 Lia Keizer