Voeding is gezondheid.nl

 

Waterstofperoxide / H2O2 bestellen

Sinds 2 september 2014 mag waterstofperoxide (H2O2) 35% food grade niet meer aan particulieren worden verkocht, wel aan bedrijven met een KvK inschrijving. Dus heb je een bedrijf in je kennissen/familiekring vraag dan eens aan hun of ze voor jou willen bestellen.

Als particulier kun je wel 3%, 10% en 12% bestellen.

Op deze pagina staat wel de informatie over de 35% maar dat is dan dus voor KvK ingeschreven bedrijven.

----------

Bij onderstaande twee bedrijven kun je waterstofperoxide/H2O2 foodgrade bestellen, let er wel op dat je de ‘foodgrade’ versie besteld (voor consumptie geschikt):

Voorheen hadden we Hinmeijer als leverancier vermeld staan maar het bleek dat veel bestellingen niet geleverd werden. Exit Hinmeijer. Van de leveranciers hieronder heb ik tot nu toe geen negatieve berichten ontvangen.


unlimitedhealth

werkenmetmerken  Bij dit bedrijf kun je op dit moment als particulier nog H2O2 35% foodgrade bestellen. Er staat dat er niet verkocht mag worden aan particulieren, maar druk maar op de button ‘in winkelwagen’ en de bestelling wordt gedaan. Controle op verkoop aan particulieren van H2O2 35% foodgrade komt er wel aan maar wordt op dit moment nog niet gedaan. (Mocht je dit anders ervaren dan hoor ik het graag)


---------

Het is goedkoper om zelf de verdunning van 35% of 10% naar 3% te maken.


DENK EROM DAT JE ‘FOODGRADE’ BESTELD, ZE HEBBEN OOK NIET-FOODGRADE, DIE IS NIET GESCHIKT VOOR CONSUMPTIE.
Terug naar

‘Ozon en zuurstof’© 2012 Lia Keizer

© 2012 Lia Keizer